Mikkelipuistossa riittää runsaasti nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden. Eri mallipuutarhoilta löytyy tuhat ja yksi ideaa omaan pihaan. Mikkelipuisto on ollut toteuttamassa puutarhaunelmia jo kymmenen vuoden ajan.
Puisto on kesäinen olohuone niin Asuntomessuvieraille, Mikkelin seudun asukkaille kuin matkailijoille. Puistoon voi saapua vaikkapa piknikille ystävien kesken. Puistosta löytyy pelejä ja pelikenttiä, grillipaikka ja leikkipaikat ovat kävijöiden vapaassa käytössä ja soutuvene vuokrattavissa. Mikkelipuistoon on vapaa pääsy.

Mikkelipuiston puutarhamyymälä Vehreässä on tarjolla laaja valikoima perennoja, kesäkukkia, pensaita ja muita puutarhatuotteita kotiin ja tuliaiseksi.

Vieressä on Mikkelipuiston uusi, Palvelurakennus Greeneri, joka on loistava esimerkki puurakentamisesta. Greenerissä pääsee aurinkoisella terassilla tai viihtyisissä sisätiloissa nauttimaan kahvila- ja ravintolaherkuista maittavista lounaista ja ala carte annoksista herkullisiin leivonnaisiin ja jäätelöön luomukahvin kera.

Osoite:

Pursialankatu 6

Mikkeli

Linkit: